Zpět na blog

Talterra na HR days

21. 10. 2015 jsme vystoupili v rámci veletrhu HR days na výstavišti v pražských Letňanech s příspěvkem o našem oblíbeném HR reportingu...

4.21.2016
Team Talterra

TALTERRA NA HR DAYS

21. 10. 2015 jsme vystoupili v rámci veletrhu HR days na výstavišti v pražských Letňanech s příspěvkem o našem oblíbeném HR reportingu. Honza Pavelka a Marek Premus dokázali naplnit přednáškový sál do posledního místečka, což nás nesmírně těší. Věříme, že účastníky přilákala, mimo strhující charisma našich kolegů, i aktuálnost tématu práce s daty v HR. Ukazuje se, že potřeba HR reportingu se i v českém prostředí zvyšuje a stále více HR profesionálů má potřebu se v tomto oboru vzdělávat.

Naši posluchači měli možnost soutěžit o zajímavou cenu – osobní 45 minutovou konzultaci MS Excel s naší BI analytičkou Martinou Vašinovou. Výherkyní se stala paní Markéta Velcová z TNT Express Worldwide, spol. s r.o. a konzultace a naší Martinou proběhla 9. 11. 2015.

Přestože prostředí velkých veletrhů pro nás není typické, upřednostňujeme menší akce, kde se našim hostům můžeme individuálně věnovat, HR days nás bavili a těšíme se na další ročník!

Pár fotek z akce:

Další podobné články